wintersport-met-kids

Wintersport genieten in de koude

Bent u een liefhebber van sneeuw en wintersport? Reizen Topdeals verzamelt voor u ook de beste deals voor wintersportvakanties. En als we zeggen de beste, dan bedoelen we ook de beste. Bij ons vindt u namelijk het aanbod van TUI. TUI is dit jaar verkozen tot de beste reisaanbieder op het gebied wintersport en dat is niet voor het eerst. Deze reisorganisatie heeft een breed aanbod van skivakanties, waaronder familievakanties en kindvriendelijke skivakanties. hoogmaatheide korting

Wintersportgebieden

TUI heeft ski- en wintersportvakanties naar onder andere Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. De prijzen van de vakanties zijn vaak inclusief een skipas voor zes dagen. De vakantie kunt u helemaal naar wens uitkiezen. Bepaal of u de voorkeur heeft voor een hotel, appartement of vakantiepark en of het verblijf direct aan de piste moet liggen. U kunt ook specifiek aangeven dat u op zoek bent naar een kindvriendelijke vakantie. Wat betreft het vervoer kunt u kiezen tussen eigen vervoer, een vliegreis of een reis per trein of bus. Wat uw wensen dus ook zijn, u vindt zeker een wintersportvakantie die helemaal bij u past. Vervolgens kunt u heerlijk met wintersport genieten in de koude. Ga skiën of snowboarden of sleetje rijden met de kinderen. Na een intensieve dag is het dan ’s avonds tijd voor de traditionele après-ski.

Wintersport en huisdier

Bent u in het bezit van een hond? Dan wilt u natuurlijk dat uw viervoeter tijdens uw wintersportvakantie ook in goede handen is. Het handige van Reizen Topdeals is de samenwerking met hondenvakantiepark Hoogmaatheide. Dit dierenpension ligt in (Belgisch) Limburg en doet er alles aan om uw hond een fijne vakantie te geven. Uw hond krijgt een uitstekende, liefdevolle verzorging en genoeg persoonlijke aandacht. Voordat u besluit te boeken kunt u een vrijblijvende rondleiding vragen. De hond mag dan natuurlijk mee.

Boeken met een leuke aanbieding!

Als u uw reis boekt via “reizentopdeals” geniet u van een korting van 10% voor het verblijf van uw hond (tijdens deze reis) bij Hoogmaatheide.

Hoe u dat heel eenvoudig doet, kunt u hier lezen !

Vrienden van Pejo

Wintersport in het nationale natuurpark van de Stelvio de heerlijke thuisbasis van de "Vrienden van Pejo"

Sunweb Ski

Sunweb is dé online touroperator op het gebied van zomer-, ski- en autovakanties. Al jarenlang zijn onze reizen rechtstreeks online te boeken.

Skikot

Skikot is inmiddels een gevestigde naam in de online markt voor wintersportvakanties voor jongeren. Al sinds 1995 is Skikot het nr. 1 merk voor de Vlaamse jongeren

Summit Travel

Summit Travel heeft als missie het verzorgen van hoogkwalitatieve meerdaagse wintersportreizen voor kleine tot zeer grote groepen.

Chalet.nu

Chalet.nu biedt meer dan 25.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

TUI

De heerlijkste zonvakanties, stedentrips, wintersportreizen en meer. Onbezorgd genieten en de grootste keuze online.