vliegtuig-tickets-reizen

Vliegtickets kopen voor de laagste prijs

Wilt u graag losse vliegtickets boeken? Dat kan via Reizen Topdeals. Bij ons kunt u vliegtickets kopen voor de laagste prijs. U vliegt dan met TUI fly, dat garant staat voor een comfortabele vlucht. U kunt ervoor kiezen om extra services te boeken, zoals extra beenruimte of een lekkere maaltijd. U kunt online inchecken en een stoel reserveren. Zo komt u uitgerust aan op uw bestemming en kunt u meteen goed aan uw vakantie beginnen. hoogmaatheide korting

Tips voor het vinden van goedkope vliegtickets

Reizen Topdeals heeft enkele toptips voor u verzameld om de goedkoopste vliegtickets te vinden:
  • Check of twee enkele tickets wellicht goedkoper zijn dan een retourvlucht. Een retourvlucht is namelijk niet altijd het voordeligst.
  • Bekijk alternatieve vliegroutes. Vertrek bijvoorbeeld vanaf een andere luchthaven dan u gewend bent of maak een tussenstop als u dat geen probleem vindt.
  • Er zijn bepaalde momenten waarop tickets goedkoper zijn. Dit hangt vaak van de bestemming en het soort vakantie af. Het schijnt dat 6 weken of 7 maanden van tevoren boeken het goedkoopst is.
  • Flexibel zijn in tijden en vertrekdata helpt ook om te besparen. Vroege vluchten en vluchten op doordeweekse dagen zijn vaak goedkoper. Ook buiten het hoogseizoen is op vakantie gaan goedkoper.
  • Reis bij voorkeur met alleen handbagage, dat is meestal goedkoper dan een extra grote koffer.
  • Misschien wel de gemakkelijkste tip: abonneer u op e-mailnieuwsbrieven van reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen. Zo bent u altijd snel op de hoogte van de beste acties.

Op vliegvakantie: wat doet u met uw hond?

Als u in het bezit bent van een huisdier, dan moet hiervoor tijdens uw vakantie ook iets worden geregeld. Via Reizen Topdeals kunt u voor uw hond een verblijf boeken in hondenvakantiepark Hoogmaatheide, gelegen in Belgisch Limburg. Uw hond wordt daar professioneel en liefdevol verzorgd.

HolidayCars

HolidayCars Met een nóg groter wereldwijd aanbod huurauto’s, scherpere prijzen en betere voorwaarden voor uw bezoekers.

Parkos

Parkos vergelijkt parkings die voordelig lang parkeren aanbieden op en nabij luchthavens in België, Nederland en Duitsland.

Rentalcars

Rentalcars.com is werelds grootste online autoverhuurdienst actief in 169 landen en 40 talen.

Vliegtickets

Vliegtickets.be biedt honderden tekstlinks aan naar landingspagina's met promoties: landen, top 100 steden en minder bekende steden.

CheapTickets

CheapTickets.be is de website voor het online boeken van alle vliegtickets. 

Op de site vind je het meest complete aanbod van vluchten tegen de allerbeste prijzen.

Air Transat

Air Transat is een low-cost airline en biedt goedkope vluchten naar Canada: Toronto, Vancouver, Calgary en Montreal.

Parking Zaventem

Quick Parking Zaventem ligt op een unieke locatie op nog geen 4 minuten afstand van de vertrekhal. Gratis luxe shuttlebusjes rijden binnen 4 minuten binnendoor van- en naar de vertrekhal.

TUI fly

TUIfly is de 2de grootste luchtvaartmaatschappij in België. Onze vloot bestaat uit 22 toestellen en we vliegen 187 routes van en naar 101 luchthavens.