hotels

Hotels en onbezorgde citytrips

Bij Reizen Topdeals vindt u de allerleukste hotels en citytrips. Deze stedentrips kunt u boeken via TUI. Het aanbod is enorm. U kunt een tripje boeken naar alle populaire steden, zoals Barcelona, Parijs, Berlijn en New York, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt heel handig en voordelig een vlucht en hotel samen boeken. Daarnaast kunt u meteen de transfer van luchthaven naar uw accommodatie regelen, zodat u daar eenmaal op locatie niet meer over hoeft na te denken. Excursies kunt u ook meteen bijboeken, dat bespaart weer tijd tijdens de stedentrip. hoogmaatheide korting

Tips voor een onbezorgde stedentrip

Reizen Topdeals helpt graag mee om u een onbezorgde stedentrip te bezorgen. Met deze tips maakt u een goede start:
  • Kies een bestemming die bij u past. Dit klinkt misschien voor de hand liggend, maar bedenk van tevoren of u bijvoorbeeld zin heeft in cultuur of shoppen. De reistijd ten opzichte van de verblijfsduur is ook belangrijk. Als u een weekendje weggaat, kies dan geen verre bestemming.
  • Kies het juiste seizoen voor de betreffende stad. Tijdens sommige maanden zijn er extra festiviteiten of juist meer rust, net waar u behoefte aan heeft. Boeken buiten het hoogseizoen is ook vaak goedkoper.
  • Als u een vrij korte stedentrip heeft geboekt, bedenk dan van tevoren alvast wat u wilt gaan bekijken. Ook restaurants kunt u alvast vooraf uitkiezen. Zo houdt u meer tijd over om wat van de stad te zien.
  • Neem alleen handbagage mee om sneller in te kunnen checken en neem niet al te veel mee. Zo houdt u nog ruimte over voor souvenirs of andere aankopen. Ook slim: check wat voor soort stopcontacten er zijn op uw vakantieadres en neem zo nodig een verloopstukje mee.

Een vakantieadres voor uw huisdier

Heeft u een hond? Dan wilt u die natuurlijk ook onbezorgd kunnen achterlaten als u op citytrip gaat. Boek via Reizen Topdeals een verblijf in hondenvakantiepark Hoogmaatheide.

Boeken met een leuke aanbieding!

Als u uw reis boekt via “reizentopdeals” geniet u van een korting van 10% voor het verblijf van uw hond (tijdens deze reis) bij Hoogmaatheide.

Hoe u dat heel eenvoudig doet, kunt u hier lezen !

Hoteldeal

Hoteldeal.be is een website waarop een groot aanbod van hoteldeals is te boeken. De deals zijn eenvoudig te vinden op bijvoorbeeld thema

Martins Hotels

Martin's Hotels is een Belgische hotelketen in Brussel, Brugge, Mechelen, Leuven, Waterloo en Genval. Elk Martin's Hotel verwelkomt je in een unieke omgeving

Otel

Beste keuze uit hotels zonder reserveringskosten! Met otel.com hebt u toegang tot 250.000 hotels in 20.000 steden.

HotelSpecials

Op HotelSpecials.be worden de beste weekendaanbiedingen van meer dan 900 hotels met hoge kortingen aangeboden.

Fletcher Hotels

In een van de Fletcher Hotels kunt u voordelig onthaasten en genieten. Ze onderscheidt zich door zijn authentieke hotel-restaurants die zijn gevestigd in historierijke gebouwen.

Trivago

Op trivago vinden reizigers het ideale hotel voor de beste prijs. trivago is een metazoekmachine voor hotelprijzen, waar de prijzen van meer dan 900.000 hotels worden vergeleken op meer dan 344 boekingssites.