Op vakantie zonder uw huisdier

Uw hond onderbrengen tijdens uw vakantie

Er zijn diverse opties om uw hond ergens onder te brengen maar vaak moet u dan een beroep doen op de bereidwilligheid van uw kennissen of familie.
Ook kunt u kiezen voor een kennel om uw hond tijdens uw reis te laten verzorgen, maar dit roept bij veel hondeneigenaren wat weerstand op.
Een veel fijner alternatief is een waar hondenvakantiepark, waar ook uw hond een welverdiende vakantie kan beleven.

Hondenvakantiepark Hoogmaatheide

Veel baasjes vinden het geen fijn idee om hun hond bij een asiel achter te laten als zij zelf op vakantie gaan. En omdat een hond veel verzorging nodig heeft en meerdere keren per dag uitgelaten moet worden, kan uw viervoeter ook niet altijd terecht bij familie of vrienden. Een hondenvakantiepark is dan een goed alternatief. Bij vakantiepark Hoogmaatheide geniet de hond van persoonlijke aandacht, goede verzorging en voldoende beweging. Zo weet u zeker dat uw dier het ook naar zijn zin heeft als u van huis bent. Dit hoeft niet altijd langdurig te zijn. U kunt ook een beroep doen op Hoogmaatheide als u een korte tijd van huis bent vanwege een citytrip, verblijf in het ziekenhuis of een verhuizing.

Professionele verzorging

Als u benieuwd bent wat hondenvakantiepark Hoogmaatheide u en uw hond kan bieden, dan mag u vrijblijvend langskomen voor een rondleiding. De hond mag natuurlijk met u mee. Zo kunt u zichzelf er alvast van verzekeren dat uw huisdier in goede handen is bij het professionele team van dierenliefhebbers. Het vakantiepark voldoet aan de strenge, wettelijk verplichte voorwaarden op het gebied van dierenwelzijn en werkt samen met een vaste dierenarts. De verblijven van de honden worden elke dag schoongemaakt en de honden zelf worden iedere dag twee keer verzorgd. De voeding is inbegrepen in de prijs, die begint vanaf € 12 per nacht. U kunt er ook voor kiezen om uw hond zijn vertrouwde voeding mee te geven.

professioneel-hoogmaatheide

Extra services

U kunt het verblijf van uw viervoeter extra leuk maken als u gebruik maakt van de aanvullende services die worden aangeboden. Zo kan de hond genieten van een speelweide, de wandelservice, een zwemservice en warme maaltijden. Hoewel de verblijven van de honden al goed beschermd zijn tegen kou en hitte, kunt u kiezen voor een verwarmd verblijf of een extra luxe deken. U kunt de verschillende services naar wens combineren. Ook als u besluit om geen gebruik te maken van de extra services, dan is uw huisdier in goede handen en kan hij genieten van de natuurlijke, groene omgeving, de fijne sfeer en uiteraard de uitstekende verzorging.

Sociale dieren

Honden vinden het fijn om contact te hebben met mensen en met andere honden. Gedurende het hoogseizoen worden daarom soms enkele honden samen in een verblijf geplaatst. Deze groepjes worden uiteraard zorgvuldig samengesteld en gemonitord. Doorgaans geniet de hond van de andere honden en mist hij u minder.

Reserveer een plekje voor uw hond bij Hoogmaatheide >>