Ontvang via Reizentopdeals.com een korting van 10% voor het verblijf van uw hond bij Hoogmaatheide.

hoogmaatheide korting

 

Een korting van 10 % op het totale factuurbedrag van het vakantieverblijf van uw hond bij Hoogmaatheide kunnen we u via Reizentopdeals.com aanbieden.  Hoe het in zijn werk gaat leest u hier.  Het is eenvoudig, zonder risico’s en kosteloos.

Via Reizentopdeals.com (onderdeel van Hoogmaatheide ) surft u naar de website van uw favoriete reisaanbieder/reisorganisatie. Daar boekt u uw vakantie, citytrip, verre reis, vleigtuigticket, parkeerplaats, huurauto enz.
Uw reisaanbieder/reisorganisatie zal verder alles voor u regelen, het betreft een gewone boeking.

De 10% korting wordt betaald door uw reisaanbieder/reisorganisatie. Hoe dit in zijn werk gaat kan u hierna lezen.

Omdat u voor het boeken van uw vakantie via Reizentopdeals.com tot bij  uw reisorganisatie bent gesurft schenkt uw reisorganisatie een kleine vergoeding aan Reizentopdeals.com/Hoogmaatheide, als dank voor de doorverwijzing, via het systeem van “affiliate marketing” van  www.tradetrackers.com.

Dankzij deze vergoeding is het voor Hoogmaatheide mogelijk om u deze 10% korting aan te bieden.  Er is zo geen inkomstenverlies voor het Hoogmaatheide Vakantiepark voor Honden waardoor het zijn hoogkwalitatieve dienstverlening kan  blijven waarborgen.

Door deze eenvoudige handeling heeft u recht op een korting van 10% op het totale factuurbedrag van uw hond.  Hoogmaatheide investeerde in de ontwikkeling van Reizentopdeals.com met het doel u dit financiële voordeel  te kunnen aanbieden.  We hopen dan ook dat u er gebruik van zal maken ! 

We hebben het volste vertrouwen in de professionele werking van onze website Reizentopdeals.com en in onze partner Tradetracker.com.

Vink “Mijn reis is geboekt via reizentopdeals.com” aan bij het online boeken van een leuk vakantieverblijf voor uw hond in het vakantiepark voor honden Hoogmaatheide en ontvang direct uw korting van 10% !

Hoogmaatheide heeft op geen enkele wijze inzage in de boekingsgegevens (deelnemers, kostprijs, bestemming  enz. ) van uw reis  : dat heeft alleen uw reisorganisatie. Uw privacy is dus 100% gewaarborgd.

Hoogmaatheide dankt u tenslotte voor het gestelde vertrouwen en wenst u alvast een prettig toeleven naar uw welverdiende vakantie toe !

Staat uw reisaanbieder/reisorganisatie nog niet in ons aanbod ?  Geef ons dan even een seintje, we proberen deze dan zo spoedig mogelijk toe te voegen.

Lees hier onze disclaimer

Reserveer nu een plekje voor uw hond met korting

Heeft u een reis geboekt via een van de vele aanbieders op onze shoppen pagina’s dan kunt u direct het verblijf voor uw hond met korting boeken.

Stap 1: boek een reis op onze shoppen pagina’s >>

Stap 2: reserveer een plekje voor uw hond bij Hoogmaatheide en ontvang 10% korting >>

zwemmen-hoogmaatheide