Reizentopdeals disclaimer (21-03-2017)

Reizentopdeals is onderdeel van Hoogmaatheide BVBA, en heeft als doel om bezoekers te informeren over de aanbieders van vakanties, reizen en aanvullende diensten.

Reizentopdeals is niet verantwoordelijk voor de reizen en vakanties, de afhandeling van de betaling en de garanties en het daadwerkelijke vervoer en verblijf zijn ten alle tijden de verantwoordelijkheid van de aanbieder van de reis. Wij hebben slechts een informatief karakter en bevelen aanbieders aan op basis van onze eigen ervaringen en die van onze naasten. Heeft u problemen ervaren met een reisaanbieder dan kunt u dit ons uiteraard wel laten weten zodat wij kunnen overwegen om ons aanbod aan te passen.

Wanneer u een reis boekt via Reizentopdeals (u klikt op onze website op de gewenste aanbieder en boekt direct uw reis) dan kunt u voor het verblijf van uw hond op vakantiepark Hoogmaatheide een korting krijgen van 10 procent, deze korting krijgt u van ons en dus niet van de aanbieder van de reis. Zij hebben geen enkele relatie met ons vakantieparkt voor uw hond en zullen daarom ook geen weet hebben van deze korting.

Neem nadat u een vakantie heeft geboekt contact met ons op indien u vragen heeft over het verkrijgen van de korting in vakantiepark Hoogmaatheide.

Alle informatie op onze website is door ons met de grootste nauwkeurigheid geschreven maar kan altijd fouten bevatten, graag ontvangen wij uw bericht indien u meent dat er foutieve informatie op onze website staat zodat wij deze aan kunnen passen, wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor verkeerde informatie of de gevolgen van deze informatie.

Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op…